www.isimkolay.com
Online CRM, Ön Muhasebe, Stok Takibi, İnsan Kaynakları ve daha fazlası
Müşterileri etkileşimlerinizi, teklif ve siparişlerinizi, faturalama işlemlerinizi, gelir giderlerinizi, kasa banka hareketlerinizi, ürün ve hizmetlerinizi, stoklarınızı, personelinizin özlük bilgilerini, bordrolarını ve daha fazlasını tek platformdan yönetin.
16 gün Ücretsiz deneyin
memnun kalırsanız devam edin
BURHAN ULUTAN CAD. BEYZAOĞLU İŞHANI NO:1 KIRŞEHİR

COŞAR İNŞAAT MALZ.VE PETROL ÜRÜNLERİ PAZ. TİC. LTD. ŞTİ firmasının iletişim bilgilerine (telefon, email, faks, web sayfası, konum, firmatanıtımı, adres, yetkili vd.) bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Firmaya 3862122854 numaralı telefondan yada yukselcosarinsaat.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Firma KIRŞEHIR şehrinde olup BURHAN ULUTAN CAD. BEYZAOĞLU İŞHANI NO:1 KIRŞEHİR adresinde bulunmaktadır. Yandaki haritadan firma konumuna ulaşabilirsiniz. Enlem Boylam bilgilerine ulaşamadığımız firmaların konumu adresten bulunduğu için tam olarak konumu yansıtmayabilir. Firma tanıtımı; 1965 yılında BAHRİ COŞAR ismi altında ticari hayatına başlamış olan firmamız istikrarlı çalışmaları, yeniden yapılanması ile 1993 Yılında COŞAR ismi ile hazır beton üretimi ,İnşaat malzemeleri ve akaryakıt satışı ile işletme faaliyetlerini sürdürmektedir.

Firmamız işletme faliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek COŞAR BİMS Adı
altında En son teknolojiye sahip 4.500 m2 kapalı 42.500 m2 açık ala bilgisayar kontrollü Günlük üretimi 135.000 adetgün kapasitesi olan duvar blokları ve asmolen üretimi yapan COŞAR BİMS fabrikasını kurarak hizmetlerine bir yenisini daha eklemiştir.

COŞAR BİMS Müşteri ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilen sürekli büyümesini sürdüren parmakla gösterilen hizmet anlayışı, düşük maliyetli ve yüksek kaliteli ürünleriyle ; Temel hizmet prensibini ön pla tutan müşteri ve çalışma arkadaşlarının mutluluğunu sağlamak için daima çözüm odaklı Hizmet anlayışını sürdüren çok para kazanmayı değil yukarıdaki prensipleri başarı kabul eden hizmet ve ürün kalitesiylede tüketicinin birinci tercihi olmak için çalışma ilkelerinden ödün vermeden devam edecektir.

COŞAR BİMS
Hafif Yapı Elemanları

Firma Kategorileri

1 Yorum

comments-thumb-2
Yönetici
Ekim 28, 2016

Firma hakkındaki görüşlerinizi aşağıda bulunan
form yardımıyla paylaşabilirsiniz.

Oylayın ve Yorum Yazın

.

Değerlendirmeniz

  • clock Pazartesi - Cuma 08:30-18:00
  • clock Cumartesi 08:30-12:30

Benzer Firmalar